fbpx

XBOX SX MADDEN 22 – PREDNAROČILO

79,99 69,99

Datum izida: 20.8.2021

PREDNAROČILO

Karierni način se začne z možnostjo, da trenirate z nekaterimi najboljšimi igralci NFL na sedežu podjetja Nike in se z njimi pomerite. Na tej poti boste dobili priložnost, da izboljšate svoj osnutek zalog prek končnice College Football Play, razgovorov z ekipami NFL in zasebnih treningov z izbranimi ekipami. Ustvarite svojo blagovno znamko z udeležbo na dogodkih, ki so edinstveni za najboljše potencialne stranke in profesionalce. Poleg tega imate priložnost spoznati raznoliko zasedbo likov, ki so vloženi v vaš uspeh in njihova individualna iskanja veličine.
Spoznali boste, da je upravljanje časa in obveznosti velik del zvezdništva že zgodaj. Ko je vaše povabilo na havajsko dobrodelno igro v nasprotju z razstavnim dvobojem, ki ga sponzorira Nike, v središču New Yorka, je izbira odvisna od vas. Glede na vaš izbor boste odpotovali na edinstveno prizorišče in se postavili ob bok zasedbam zvezd NFL v nekem nogometu Ironman, navdihnjenem z Yardom, 6v6. Ko boste premagali izbrani izziv, boste v nadaljevanju prejeli različne nagrade in priložnosti, kar vam bo dalo dober razlog, da se vrnete in znova igrate.
Od hitrih iger na vrhuncu vaše nogometne kariere do intervjujev s potencialnimi ekipami NFL, bodo vaše besede in dejanja na igrišču in zunaj njega vodili vašo osnovo. Nobenega dvoma niste, da ste najboljši, vendar je konkurenca v zgornjih mejah velika. Pokažite, da imate vse, kar potrebujete, da greste čim višje.

Cena za izdelek velja samo za spletni nakup.

Pohiti! ponudba velja samo še:
0 2 0
Dni
0 9
Ur
0 1
Minut
4 6
Sekund
ali
11,73 € x 6
23,27 € x 3
Obrestno financiranje
11,73 € x 6 mesecev
23,27 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na voljo za prednaročilo.

Šifra: GCGAMXSXELA0005 Kategoriji: ,

Podobni izdelki

-20%
24,99 19,99
-30%

VIDEO IGRE

WII THE BIGS

9,99 6,99